Alla inlägg under februari 2013

Av JOSEFIN - 2 februari 2013 21:51

God kväll gott folk! Har ni det bra? Själv är jag uttråkad. Gjorde ett tappert försök att se Melodifestivalen men det är så fruktansvärt dåligt att jag la ner det projektet. Kollade ett avsnitt Big Bang Theory istället och njöt i fulla drag! Har äntligen fått min glass och hallonsås, lycka! Tänk att man kan längta efter något så mycket!

Dagen har bestått av plugg, städning av ugn (pina) och en sväng på Näset. Har även kollat solens höjd för första gången, vilket jag måste göra en gång i veckan under hela terminen. Sjukt. Som om inte det var nog ska vi även kolla stjärnor, planeter och månen. Snacka om att vi har och göra denna termin!

Längtar till tisdag, då ska jag äntligen köra söderut! Har inte varit hemma på länge nu känns det som. Ska träna fotboll, umgås med familj och vänner och bara vara! Det ska bli så härligt! Ser framemot nästa lördags bravader, kick-off med herr och damlag. Först bowling i två timmar sen middag och fest! Ska bli roligt!

Vet ni, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig! Tio en lördagkväll, ja vad hände där?! Antar att det är tristess..

Av JOSEFIN - 2 februari 2013 05:44

Is it a bird? Is it a plane? Haha! Hade precis somnat när jag vaknar av ett konstigt ljud. Lät först som att någon blev slagen, men sen kopplade jag, någon spydde. Det lät över hela campus, helt sjukt. Hur kan man vara så högljudd?! Ja, där ser man vad som händer när man ger kyllingar gift. Inte särskilt avundsjuk på dem som har festat i natt och mår sådär. Om det nu var därför. Stackare.

Bara ett litet tillägg såhär på morgonkvisten! Nu ska jag försöka somna om!

Av JOSEFIN - 2 februari 2013 03:06

Nu ligger jag äntligen i sängen, klockan är bara tre. Har tro det eller ej spenderat kvällen/natten med att läsa kurslitteratur. En avklarad, många kvar! Jag känner mig dock jäkligt nöjd med att jag tog mig igenom den.

Var ju i skolan i förmiddags! Fick uppleva stjärnhimlen i 3D inne i ett tält. Tänk er en uppblåsbar hoppborg, vi låg typ inuti en sån. Det var riktigt häftigt! Efter det gick vi ut på gården en sväng för att gestalta jordens rotation. Tillbaka i klassrummet fick vi smaka rymdsnacks! Jag provade frystorkade jordgubbar, smaskigt! Läraren brinner verkligen för astronomi, märker man på hennes engagemang och sätt att prata. Det är faktiskt intressant men jag måste medge att jag har svårt för att förstå det mesta. Jag ser inte framemot tentan.

Imorgon är det lördag. Ska försöka komma iväg till Balsberget och gå en sväng, ska även gå en runda med Jenny! Sen blir det väl plugg och städ resten av dagen. Galet sugen på glass så imorgon ska jag faktiskt unna mig det! Glass och varm hallonsås!

På återseende!


Av JOSEFIN - 1 februari 2013 05:18

Kan ni förstå att det är den första februari?! Redan! Helt sjukt. En månad av det nya året har passerat, elva to go! Tiden går alldeles för fort, jag hinner inte riktigt med. Nu har jag varit utan både alkohol, cigaretter och onyttig mat i en hel månad. Måste säga att jag känner mig väldigt nöjd! Snart kommer jag igång med fotbollen också, ska bli så himla kul! Behöver verkligen ha någon som pushar mig när jag tränar och vad är bättre än lagsport då?! Får även en stor dos av underbara människor typ tre gånger i veckan! Då kanske jag kan bli social igen. Känns som att jag har stängt in mig under hösten, inte orkat med folk helt enkelt. Ibland blir jag bara så trött på allt omkring mig. Men nu är våren snart här, hoppas att den känslan vänder då!

Igår blev lånet beviljat till huset så nu ska de sista ritningarna in sen väntar vi bara på klartecken! Woho! Det är nog det jag ser framemot mest just nu. Ska bli så roligt och spännande att komma igång med bygget! Min älskling har lovat att lära mig allt han kan! Haha!

I slutet av denna månaden fyller min kära mamma ett halvsekel! Vill göra något fint till henne men vete tusan vad. Hon är värd så himla mycket men hur visar jag det på bästa sätt?! Att jag uppskattar allt hon gör för mig?! Att hon alltid finns där?! Fy vad svårt det är att komma på bra och roliga presenter nuförtiden. Kommentera gärna om ni har något förslag!

Ovido - Quiz & Flashcards