Alla inlägg den 6 februari 2013

Av JOSEFIN - 6 februari 2013 02:07

Jag vill ha sommar, värme, solkyssta kinder, smältande glass, svalkande dopp, doftande växter, grillat, sagolika solnedgångar, mysiga sommarkvällar... Ja, ni förstår vad jag menar! Låt det gå fort!

Av JOSEFIN - 6 februari 2013 01:58

Inte nog med att jag hade svårt för att somna, när det väl var dags att gå upp märkte jag till min stora förvåning att jg hade försovit mig. Klockan ska egentligen ringa sju men vaknade av mig själv, som tur är, vi kvart i åtta. Panik. Snabbt upp, in i duschen, fixa mig, packa det sista och bädda sängen. Ja, till och med det hann jag med! Allt detta på en halvtimme, grymt bra skulle jag vilja påstå! Så kom faktiskt i tid till skolan! Ny lärare, igen, och ytterligare ett nytt ämne, väder! Detta är något som jag tycker är intressant och som hade kunnat var roligt att gå igenom men nä, läraren förstörde allt för mig. Vilken människa, jag blev helt stressad. Hon pratade så himla fort och osammanhängande att jag till slut inte orkade lyssna mer. Hur ska detta gå?!

Efter lunch hade vi gruppstudier, vilket innebär eget arbete med vårt naturrum. Vi var riktigt duktiga och effektiva så fick mycket gjort. Det känns så skönt att ligga steget före!

Idag blev det bestämt att jag och några söta töser ska på Mary Kay konsultation nästa onsdag! Vi ska få prova hudvård och vårens trender! Ser faktiskt framemot detta då det var längesen vi gjorde något sånt här tillsammans! Plus att det blir ett skönt avbrott från alla måsten.

Nu är jag äntligen där jag hör hemma, bredvid min älskade man! Han är så underbar! Körde ner efter skolan, hann pussa på mitt hjärta lite sen var det dags för träning i Skurup. Två timmar hård styrketräning. Jag kan ju säga att jag är inte mycket till människa just nu och om jag känner mig själv rätt kommer jag att vara rätt ynklig de kommande två dagarna. Men fy vad skönt det var att ta ut sig till max! Och riktigt roligt att få träffa alla underbara människor! Nästa träning är på torsdag, utomhus på grus! Woho! Wish me luck!

Ovido - Quiz & Flashcards