Alla inlägg den 5 februari 2013

Av JOSEFIN - 5 februari 2013 03:32

Vad är problemet? Jag borde vara jätte trött. Har nämligen varit vaken sen sex igår morse, varför kan jag inte sova? Och varför är det alltid såhär när man verkligen måste sova?! Imorgon går jag hela dagen i skolan, sen ska jag orka köra ner till min prins för att sedan köra och träna fotboll. Hrm, hur ska det gå?! Bilfärden ner som jag är mest orolig över. Jag blir liksom trött av att köra bil fastän jag egentligen inte är trött. Detta bådar inte gott! Blir nog tvungen att ringa och terrorisera folk för att hålla mig vaken!

Gaaaah, så fort jag blundar dyker det upp något som jag måste analysera eller som sätter igång tankarna ännu mer. Jag ger det en timme till, funkar inte det går jag fantamej upp! Puss!

Av JOSEFIN - 5 februari 2013 01:58

Innan jag försöker somna vill jag dela med mig av min lycka till er. Detta fick jag i min inkorg ikväll:

"Kära Jossan! Suveränt!!!!! När vi är färdig med alla kursportföljer borde du dela med dig av denna (om du vill) till de andra på anslagstavlan.. Du är bäst :) Hälsar..."

Snacka om lättnad. Tidigare ikväll fick vi nämligen mail om att vi kunde hämta våra kursportföljer men att det var en del som behövde komplettera. Min mage knöt sig. Det fanns verkligen inte tid för det och eftersom jag inte var särskilt nöjd med min portfölj hade jag en komplettering på känn. Men nu, ni anar inte hur glad jag är! Nu ska jag bara börja lita på mig själv och på att det jag gör är bra! Inte det lättaste men så småningom ska det väl gå!

Om ni är nyfikna på att se min kursportfölj hittar ni den här: www.wix.com/franfrotillplanta

Enjoy!

Ovido - Quiz & Flashcards