Alla inlägg den 7 februari 2013

Av JOSEFIN - 7 februari 2013 03:11

Av JOSEFIN - 7 februari 2013 03:08

Ja, då var det dags igen! Har så fruktansvärt ont i min kropp. Det är ett helt projekt att vända sig i sängen och varje gång jag gör det vaknar jag. Tji fick jag för att jag var hurtig och tränade. Kan knappt resa mig nära jag väl har satt mig och går som om jag har skitit på mig. En positiv sak är ju att träningen gjorde sitt! Hade varit tråkigt om jag inte hade känt någonting efter det killer passet, två timmars fysträning. Ikväll är det dags igen, men denna gången utomhus på grus! Hur jag ska lyckas ta mig fram är en annan femma.. Det sägs ju att träning ska hjälpa mot träningsvärken, upp till bevis! Nä, sluttjatat om detta!

Fick värsta cravingen igår, och inte på vad som helst, utan på cole slaw! Hur sjukt är inte det?! Har kanske ätit det en gång i mitt liv och så får jag ett sånt galet sug efter det. Jag lyckades i alla fall göra en riktigt god sådan, stolt! Åt den med färs och tortillabröd, super gott!

Idag bär det iväg till farmor! Har inte träffat henne på hur länge som helst, en aning dåligt samvete faktiskt. Ska köra henne till frisören sen blir det byte av gardiner och mys! Man måste ställa upp för di gamle!

Ge mig sömn! Natt natt!

Ovido - Quiz & Flashcards