Alla inlägg den 9 februari 2013

Av JOSEFIN - 9 februari 2013 04:57

Då är det lördag, igen! Två dagar sen ni sist hörde i från mig, herregud vad tiden går. I torsdags vara jag ju hos min älskade farmor! Hon uppskattar verkligen alla besök hon får. Jag körde henne till frisören så hon kunde få fixat sitt hår sen åkte vi hem igen. Jag hjälpte henne att putsa fönster och sätta upp nya gardiner, något som blivit min uppgift då jag är där. Vi lagade mat tillsammans, åt och snackade sen var jag tvungen att bege mig hemåt.

Väl hemma var det bara till att svida om och förbereda sig inför ett tufft träningspass. Och det blev minsann tuffare än jag hade trott. En och en halvtimmes löpträning i en decimeter snö, woho! Mina ben är fortfarande som gummi, vill knappt bära mig. Som om inte det är nog så har jag fortfarande träningsvärk sen i tisdags, riktigt illa! Haha!

Igår blev det en lång promenad med Cammy. Fick även följa med och hämta lille Alfred på dagis! Helt sjukt att han redan har börjat där. Kan inte förstå att han är så pass stor nu. På kvällen blev det mys med min prins, dock var jag på jäkligt dåligt humör. Jag kände mig jätte irriterad och rastlös, fråga mig inte varför. En galet jobbig känsla och tyvärr blev min älskade lidande. Jag hoppas verkligen att det känns bättre idag! Just nu mår jag faktiskt en aning illa men ska försöka sova lite till om en stund så hoppas att det går över. I eftermiddag är det ju kick-off, först Big Bowl sen middag och fest. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska dricka. Just nu är jag i alla fall knappast sugen..

Nä, ett glas vatten sen försöka sova!

Ovido - Quiz & Flashcards