Alla inlägg under mars 2013

Av JOSEFIN - 4 mars 2013 22:07

Har varit i skolan hela dagen, körde hemifrån redan vid sju och var inte hemma igen förrän halv sex. Inte konstigt att jag är trött! Som tur är hade min underbara man middagen färdig när jag kom hem, han är bäst! Kollade tv en stund sen slocknade jag på soffan och vaknade nyss. Gaaah. Jag som skulle plugga, suck. Blir så trött på mig själv. Hur ska jag kunna sova i natt?! 


Morgondagen ser likadan ut, förutom att det är träning på kvällen vilket är bra för då måste jag hålla mig vaken! Plus att jag brukar bli piggare efter träningen! Då kanske jag orkar ta tag i det kaos som råder här hemma. Jag kan ju alltid hoppas!


Nej, nu ska jag diska sen får jag se vad jag hittar på! Sov gott! 



Av JOSEFIN - 3 mars 2013 01:22

Jag känner mig arg, rastlös, frustrerad, trött och orkeslös. En salig blandning. Vet inte vad jag ska ta mig till. Det kryper i hela kroppen. Jobbigt. Och imorgon är det söndag = ångest. Tycker synd om min underbara sambo som ska behöva stå ut med mig..

Ska försöka sova, inget blir bättre av att ligga här och glo i taket. Imorgon måste denna kvinna antingen slå på något eller ut och springa!

Av JOSEFIN - 2 mars 2013 09:00

Av JOSEFIN - 2 mars 2013 08:53

Igår var det ny månad, igen! Redan inne på den tredje månaden på året, hur sjukt är inte det?! Snart är förhoppningsvis våren här, värme å sol, jag längtar!

Idag fyller min älskade lillebror 25 år, grattis till honom! Han lär få en underbar dag i solen! Ikväll ska vi fira honom hos pappsen, middag och mys.

Ja, vad händer annars idag?! Ska snart äta en super god frukost sen ska jag ut och måla gäststugan. Funderar även på att antingen sticka till gymmet eller gå en lång runda i skogen, får se vad jag känner för! Som ni märker är inte pluggandet det minsta prioriterat! Haha! Blir väl tvungen att ta ett ryck imorgon..

Ha en fin dag i solen! Njut!

Av JOSEFIN - 1 mars 2013 06:08

God morgon! Idag är det fredag, igen! Gillar att det går mot ljusare tider! Bara dessa få dagar då det har varit sol har jag känt mig mycket piggare och gladare, riktigt skönt. Om solen visar sin bästa sida idag också lär det bli en lång promenad. En sväng till gymmet ska jag också hinna med!

Ikväll ska min underbara mamma firas! Blir en lugn familjemiddag vilket jag ser framemot mycket. Har inte bestämt mig för om jag ska sova över eller köra hem. Vill ju dricka lite vin för att fira henne men samtidigt tycker jag att det är jobbigt att stanna över natten. Nåja, jag får helt enkelt se hur jag gör! Ska bli super i alla fall! Lillebror och hans söta tjej kommer också, längesen vi sågs. Tyvärr kommer inte syster yster då hon fortfarande är i vårt kära grannland Norge och jobbar. Saknar henne som tusan..

Nu ska jag upp och dricka en stor kopp te och mysa in mig i en filt i soffan! En bra start på dagen! Ha en fin fredag och hoppas solen skiner på er!

Ovido - Quiz & Flashcards