Alla inlägg under september 2012

Av JOSEFIN - 14 september 2012 08:15

God morgon fredag! Ställde klockan på halv åtta för jag tänkte ta mig en joggingtur men vaknade med huvudvärk deluxe så känner mig inte särskilt pepp längre. Typiskt. Det är någonting som spökar i min kropp, jobbigt att känna sig halv kass hela tiden. Nä, en varm dusch istället sen blir det en sväng till stan för att inhandla lite vin! Må väl gott folk!

Av JOSEFIN - 14 september 2012 02:33

Läste nyss igenom mitt förra inlägg och konstaterade att jag hann med allt jag skulle idag, bra jobbat! Städat, handlat och tagit det jäkligt lugnt. Gjorde bort mig i skolan idag, hann inte mer än sätta mig ner förrän jag började gråta. Vad hände?! Jag förstod själv inte var det kom ifrån. Har i och för sig känt mig instabil nu i två dagar men att det fanns fler tårar kvar trodde jag faktiskt inte. Nåja, gjort är gjort. Har turen att ha underbara människor runt omkring mig som tar hand om mig och uppmuntrar mig! Tack! Utan vänner är livet fattigt.

Imorgon blir det en tur till bolaget, är galet sugen på ett glass mousserande vin! Inhandlade tro det eller ej vinglas idag, kom på att jag inte ägde några. Skulle behöva snapsglas också men det får bli en senare investering. Dags för sömn! Natti natt!

Av JOSEFIN - 13 september 2012 12:05

Jaha, torsdag igen. Fick ingen bra start på denna dagen eftersom jag inte kunde sova i natt. Bestämde mig för att strunta i dramalektionen och nu har jag dåligt samvete för att jag gjorde det. Måste till skolan vid två för vi ska ha gruppdiskussion inför måndagens examination. Usch vad jag inte känner för det här. Sen väntar städning av lägenheten, ser nämligen ut som att en tornado har dragit förbi. Ska även se om jag hinner handla mat inför helgen, får ju fint besök både på fredag och lördag! Först min älskling sen bästisarna, ser jag framemot hur mycket som helst!

Nu är det dags för disken, suck.

Av JOSEFIN - 13 september 2012 01:41

Av JOSEFIN - 13 september 2012 01:13

Fy fan vilken jäkla dag det har varit. Mått dåligt sen jag klev upp ur sängen i morse. Har gråtit, skrattat och beklagat mig om vart annat. Jag hoppas på att det är hormonerna som spökar och att allt är bättre när jag vaknar imorgon, om jag nu kan somna vill säga. Det värker i min kropp, känner mig trött och hängig, precis som att en förkylning är på väg att bryta ut. Men det händer liksom ingenting. Som om inte det var nog har jag ångest till tusen över skolan. Jag och mina krav på mig själv, blir så trött. Är verkligen inte gjord för det här. En vecka har gått sedan terminen startade och jag är redan helt knäckt, bra där.

Just nu hade jag behövt min pojkväns mysiga famn att krypa upp i, få en puss på pannan och höra honom säga att allt kommer ordna sig. Men jag får så vackert vänta till på fredag, tur att det inte är långt tills dess!

Imorgon väntar fyra timmars drama, suck. Lite sömn hade inte skadat!

Av JOSEFIN - 11 september 2012 00:21

Jag är tillbaka i storstaden! Körde raka vägen hem till Kajsa där Freddie, My och Carro höll till. Det är härligt att endast en liten stund med goda vänner kan få en att må super bra! Begav mig hemåt med en glad känsla i magen. Det tar nämligen alltid emot att lämna min bättre hälft, fastän jag vet att vi ses om några dagar igen. Jag vill ju ha honom nära alltid! Är så tacksam för de underbara människor jag har nära här uppe!

Imorgon väntar en hel dag i skolan, bild och musik står på schemat. Det ska faktiskt bli riktigt roligt! Förhoppningsvis blir det lunchdejt med bästa fru Ericsson också! Sen har jag det så bra att jag blir bortskämd med middag på kvällen, hos Mysan it is! Super trevligt! Funderar på att ta med mig en liten överraskning :)

Nä, nu är det sleepy time! Må väl!

...

Av JOSEFIN - 8 september 2012 00:49

Här ligger jag, vaken och stirrandes i taket. Har en egendomlig känsla i min kropp som jag inte riktigt kan sätta fingret på, en känsla svår att förklara. Det känns som att jag ska brista ut i gråt vilken sekund som helst, utan anledning. Den perfekta lösningen nu hade mest troligt varit en joggingtur, fått rensat både tankar och kropp. Det är dock lite för mörkt för att göra det nu. Har det inte försvunnit tills imorgon får det fantamej bli en runda!

Blev precis skrämd av min älskade då han vaknade med ett ryck. Stackaren drömde en mardröm. Jag var tydligen en showgirl, haha! Jag, en showgirl, det hade sett jäkligt roligt ut! Älskar min underbara man, han får mig verkligen att skratta! Eller jag menar, han gör mig lycklig!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards