Alla inlägg den 18 september 2012

Av JOSEFIN - 18 september 2012 23:47

Då så mina vänner, tänkte berätta om min doftrika kväll. Jag och Mysan köpte med oss vars en paj från Kvantum eftersom vi var för lata för att laga mat. Inget jag rekommenderar. Isch, inte alls god. Tacka vet jag hemmalagad! Vi åt och tjattrade lite innan det var dags för X-factor. Helt sjukt vad människor har snedvridna självbilder, dem tror verkligen att de är bra på att sjunga. Oh no. I alla fall, då kom det första gasutsläppet och fy fabian vilken odör. Sen fortsatte det hela kvällen. Jag är inte den som brukar reagera men herregud vad det luktade, fick till om med lämna rummet. Måste dock säga att jag är rätt stolt över mina kära vänner. I deras sällskap framstår jag som pryd, tack ska ni ha! Trots dessa illaluktande dofter så har jag tro det eller ej haft en riktigt mysig kväll! Utan dem hade vistelsen här uppe varit jäkligt tråkig..

Nu ska denna kvinna försöka sova! Imorgon väntar tre timmars idrott sen information angående valet av specialisering som vi ska ha till våren. Efter det ska jag köra hem till min prins, plugga lite, träna och på kvällen blir det mys med mina underbaringar! Låt natten gå fort! Må väl :)

Av JOSEFIN - 18 september 2012 17:29

Av JOSEFIN - 18 september 2012 17:28

Då är snart tisdagen också förbi, tjo vad det går! Fick sluta en timme tidigare från matten, vilket var en jäkla tur då jag höll på att krypa ur mitt eget skinn så rastlös jag var. Gick hem om, stack och sola sen sprang jag en sväng för att avsluta med ett styrkepass hemma i lägenheten. Nu känner jag mig bättre till mods! Idag har jag fått reda på var jag ska ha praktik, vet dock inte vilken klass än. Anar att det blir på mellanstadiet. En klasskompis sa i alla fall att det är en bra skola så känns skönt!

Nu ska jag göra mig redo, ska snart möta mysan på kvantum! Ska hem till Freddie och slökolla tv hela kvällen, mys!

Av JOSEFIN - 18 september 2012 00:41

Av JOSEFIN - 18 september 2012 00:40

Vilken dag det har varit, hur lång som helst och helt fantastiskt väder. Började dock inte så bra men med underbara människor i mitt liv och en timmes powernap vände det rätt snabbt! Tog en omväg till affären för att jag skulle få lite motion, en timmes promenad blev det. När jag kommer innanför dörren får jag ett sms från Grönlund som undrar om vi skulle ut och gå en sväng, jag är inte svår! På med dojjorna igen och ut på ytterligare en timmes promenad. Hann hem och äta lite sen gick jag till Freddie för kvällshäng! Hedvig var också på plats och senare tittade även My och Kajsa förbi! Alltid trevligt att umgås med dessa töser och så skönt att få tankarna på annat!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards