Alla inlägg under januari 2013

Av JOSEFIN - 21 januari 2013 01:20

Av JOSEFIN - 21 januari 2013 01:18

God kväll gott folk! Här ligger jag, klarvaken! Har tyvärr lyckats vända helt på dygnet. Ingen hit då det är skola imorgon och jag ska upp tidigt. Första dagen på nya terminen, i och för sig bara introduktion men vill ändå se någorlunda pigg ut. Nya lärare och ny klasskamrater, spännande! Har fått tag i en del av litteraturen = fattig student. Fan vad det ska vara dyrt med böcker och då har jag ändå hittat det mesta begagnat. Sparar galet mycket pengar på att göra så! Måste fixa de sista också för det verkar som att denna kursen kräver det.

Jag har varit hemma sedan i onsdags kväll! Har dock inte sagt till någon att jag är hemma för ville slippa fara rundor. Jag har bara tagit det lugnt tillsammans med min kärlek och det har varit hur skönt som helst. Nu börjar jag dock bli en smula rastlös.

Dags att göra ett nytt försök till sömn! På återseende!

Av JOSEFIN - 14 januari 2013 06:47

Av JOSEFIN - 14 januari 2013 06:45

God morgon kära vänner! Fy vad dålig jag är på att hålla er uppdaterade om allt som sker i mitt liv. Hör dock ingen som klagar. Årets kryss i taket, jag har lagt ner facebook! Vilken befrielse och så mycket tid jag sparar. Går dock miste om allt skvaller och händelser, men det man inte vet har man inte ont av! Jag tänker som så här, om personer vill ha kontakt med mig så är det lätt att kolla upp mitt mobilnummer och höra av sig.

Suck, vet inte vad jag ska skriva. Kanske det som är anledningen till att jag uppdaterar så sällan som jag gör. När jag väl går in här så har jag i princip glömt allt som har hänt.

Mitt hjärta har varit här hos mig sen i torsdags, underbart! Han gör mig så himla lycklig. Det går inte många minuter mellan varje skratt! Vi har spenderat dessa dagar med filmtittande och massa mys, vilket har varit välbehövligt.

I torsdags sa jag även hej då till min underbara vän som lämnade landet för att göra sin praktik utomlands i fyra månader. Hennes syster och vän bjöd på mumsiga kakor sen blev det kramkalas. Skulle egentligen sagt hej då till en annan härlig tös också, men båda två glömde helt bort det så får så vackert klara mig utan. Jag hoppas att dem får en helt fantastisk tid och kommer hem många erfarenheter rikare. Måste erkänna att jag är en smula avis. Är dock medveten om att min stackars kropp aldrig hade klarat av den miljön dem är i nu, hade garanterat blivit sjuk på planet ner. Nåja, bara att gilla läget!

Nästa vecka börjar den nya terminen! Jag har gett mig jäkelen på att den ska bli hur bra och rolig som helst, för det behöver de flesta av oss! Så, en positiv inställning redan från början! Heja heja!


Av JOSEFIN - 7 januari 2013 01:51

Av JOSEFIN - 7 januari 2013 01:49

Efter en minst sagt händelserik jul och nyår är det dags att bege sig tillbaka till lilla lyan i Kristianstad. Men vet ni, det är bara för en och en halv månad för sen flyttar jag hem till mitt hjärta! Gud vad jag längtar! Han är verkligen solen i mitt liv! Oroar mig dock en del hur jag ska stå ut med att pendla tre till fyra dagar i veckan.. Men som sagt, först en intensiv period i Kristianstad som ska utfärdas. Snart ny termin med nya möjligheter, hoppas på en rolig och givande sådan. Naturkunskap, jo men visst!

By the way, vi har äntligen fått bygglovet! Nu väntar vi bara på klartecken sen kör vi igång, underbart! Vilket spännande år vi har framför oss. Ser verkligen framemot det och tar emot det med öppen famn.

Nu åker snart mina fina flickor, Freddie och Rebban, till varmare breddgrader. De ska tillbringa den största delen av denna terminen i Afrika. Jäkligt modigt av dem! Fy sjutton vad jag kommer sakna dem.. suck..

Nej, dags att försöka somna om. Har en lång morgondag framför mig! Natti natt!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards