Alla inlägg under april 2013

Av JOSEFIN - 15 april 2013 15:15

Valde faktiskt att stanna hemma idag, detta efter en sömnlös natt och illamående när det väl var dags att gå upp. Vill vara pigg och glad när jag är på min praktik så nya tag imorgon! Somnade till slut och sov till elva, segt. Hade nog kunnat sova bort hela dagen om jag själv hade fått bestämma. Mår mycket bättre nu när jag har fått sovit! Har tro det eller ej pluggat idag, tvätta och diskat. Känns skönt att ha det gjort! Nu ska jag snart hoppa in i duschen sen blir det några timmars jobb ikväll.

Längtar efter min man enormt mycket, så tomt när han inte är hemma. Har nog fått en släng vårkänslor för har kärlek i överflöd som jag vill överrösa min man med! Pirrar i hela kroppen när jag tittar på honom, han är så fin och han är min! Lycka!
Jag älskar honom så enormt mycket <3

Av JOSEFIN - 15 april 2013 15:09

Av JOSEFIN - 15 april 2013 00:06

Av JOSEFIN - 15 april 2013 00:02

Ojojoj, nu var det längesen! Förlåt att jag inte håller er uppdaterade. Började min praktik förra måndagen och sen dess har det gått i ett. Är på praktiken hela dagarna, hem och äta sen iväg till antingen träning eller jobb. När jag kommer hem är jag helt färdig så slocknar i princip direkt. Positivt är att jag har fått rätt på min sömn. Går och lägger mig vid halv tio, tio och går upp runt halv sex. Dessutom sover jag non-stop hela natten! Underbart!

Det känns som att våren är på gång! Enda sedan i fredags har det varit mildare i luften, woho! Jag och min sambo har haft fullt upp med grunden, snart dags för golvvärme och armering! Här går det undan! Min man är så himla händig! Han delar med sig av alla sina kunskaper och försöker lära mig allt han kan, svårare än man tror.

Imorgon påbörjar jag sista veckan på praktiken, skönt. Känner mig helt tom i skallen, orkar inte tänka och anstränga mig mer. Blir garanterat värre när jag väl är tillbaka i skolan, då ska all dokumentation skickas in och redovisas. Vill bara att terminen ska vara slut så jag kan samla nya krafter under sommaren. Har förresten inte hört något om jobb i sommar, hoppas verkligen att jag får något som jag kan stå ut med. Blev erbjuden extrajobb på den förskolan jag har praktik på nu, ska ge dem mitt schema så ringer dem om de behöver hjälp, super! Precis vad jag var ute efter!! Är i stort behov av lite extra cash, fast det är man i och för sig alltid!

Nä, dags att försöka sova! Jag går på övertid nu.. Natti natt!

Av JOSEFIN - 6 april 2013 13:04

Solen skiner, gymmet avklarat, lunch och nu iväg och jobba några timmar! Awesome lördag!

Av JOSEFIN - 6 april 2013 02:06

Ah vad fanken, det får bli ett inlägg till! Kan ändå inte somna så måste fördriva tiden med något. Har ju varit på praktiken hela dagen, faktiskt haft det riktigt kul! Fick pratat med min handledare också angående nästa vecka. Hon är så himla öppen för allt och jag får i princip fria händer att göra hur jag vill, något som skrämmer mig en aning. Hur gör man egentligen?! Längesen jag hade hand om såhär små barn, ihh. På måndag kör det igång, vill bara att det ska vara över! Ligger och analyserar i sönder min planering och alla situationer som kan tänkas uppstå. Galet frustrerande att alltid ha det i tankarna. Värst är det ju såklart på nätterna, suck. Att man inte bara kan släppa det, jag vet att det sällan är så farligt som jag inbillar mig. Måste lära mig att slappna av och ha lite kul istället för att gå på helspänn jämt och ständigt.

Nä fy vad jag blev trött, fortsättning följer imorgon! Natti natt!

Av JOSEFIN - 6 april 2013 01:12

Jag är ingen big believer av horoskop, kul att läsa men tar det med en klackspark. Dagens horoskop tyckte jag dock stämde precis in på hur jag känner och beter mig för tillfället. Skärpning Jossan!

Av JOSEFIN - 4 april 2013 22:45

Jag igen, har tro det eller ej hänt mycket sen jag uppdaterade sist! Blev bara en kort promenad eftersom bästis hade ont i foten, klent virke! Men tog mig faktiskt i kragen och åkte till träningen, riktigt jäkla skönt! Måste tänka att jag gillar det som sören när jag väl är där, det handlar bara om att ta sig dit!

Fick reda på att vi ska stå på tivolit på lördag, mellan sex och tio. Snacka om drygt, och kallt.. Kom gärna dit och håll oss sällskap! Träningsmatch på söndag med u-laget, awesome! Hela helgen tillägnas den förbaskade fotbollen.

Förresten, fick VG på tentan som vi hade för typ tre veckor sedan, 18 av 20! Snacka om att jag är nöjd. Tänkte direkt att hon måste ha sett fel, för så bra kändes det verkligen inte när jag satt och skrev den. Men men, jag klagar inte! Awesome! Ett orosmoment man kan lägga på hyllan, nästa ska jag ta mig an på måndag. Wish me luck!

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards