Alla inlägg under december 2012

Av JOSEFIN - 12 december 2012 00:59

Dagens datum är lite skrämmande faktiskt. Sista gången det ser ut såhär eftersom det inte finns fler än tolv månader! Make it special!

Dagen ska spenderas på praktiken. Ska diskutera bedömningsmatrisen med min handledare och få domen, om jag har klarat vfun eller inte. Jag hoppas stenhårt på godkänt för har varken tid, ork eller lust att göra om möget. Och klarar man inte vfun får man inte läsa vidare till våren så mycket står på spel.

Från en sak till en helt annan, jag funderar på att klippa en lite längre page med lugg. Vad tror ni om detta? Eller färga det brunt?! Eller kanske göra både och?! Hrm, kan verkligen inte bestämma mig. Hjälp!!




Av JOSEFIN - 10 december 2012 02:36

Halv tre. Klockan ringer om tre timmar. Ångest. Inte ett bra sätt att börja veckan på men har ju tyvärr inte mycket till val. Snön vräker ner utanför fönstret. Spännande och se om jag får ut bilen från parkeringen. Har några dagars praktik kvar att uthärda, sen bär det av till London med mitt hjärta! Om vi kommer dit vill säga. Fortsätter det att snöa såhär så ser det mörkt ut. Håll tummar och tår för att vi kommer iväg.

Jonas har varit här uppe hos mig hela helgen. Så underbart att få ha honom nära och jag njuter av varje sekund. Nackdelen är ju att han måste köra hem när helgen är slut. Nu saknar jag honom så att det gör ont och det känns som en evighet till torsdag. Suck.

I lördags hade vi en mysig kväll hemma hos Frida, Jocke och Alice. Lillfisen skulle sova när vi kom men hann få oss en liten stund med henne. Vi beställde pizza och satt och snackade i några timmar sen var det dags att bege sig hemåt. Har varit så galet trött hela helgen. Självklart försvann tröttheten i samma stund som jag la huvudet på kudden. Typiskt.

Nä, dags att vända på steken. Jag kör wannabe pippi i natt, huvudet i fotändan!

Av JOSEFIN - 6 december 2012 23:22

Av JOSEFIN - 6 december 2012 22:51

Mina vänner, ikväll är det jobbigt. Tårarna rinner och jag kan inte stoppa dem. Jag känner mig missnöjd med mig själv, med det jag gör, hur jag ser ut  och så vidare. Det spelar ingen roll vad mina nära och kära säger för ikväll har jag tydligen bestämt mig för att avsky allt som har med mig att göra. De flesta av det kvinnliga könet vet nog exakt vad jag pratar om. En riktigt jobbig känsla som man aldrig tror ska försvinna men dagen efter är allt det här som bortblåst, eller så brukar det i alla fall vara. Som tur är så bröt jag inte ihop förrän nu ikväll. 


Annars har dagen väl varit helt okej, inte mer. Praktik non-stop, ingen lunch utan full rulle eftersom min kära handledare fungerar så. Hon förväntar sig mest troligt att jag också ska klara av det, vilket jag inte kör. Mår dåligt när jag inte får mat i magen och tappar helt fokus. Lektionerna idag gick i alla fall bra! Fick dock inte genomföra den musiklektionen som jag hade sett framemot men hoppas på att få prova imorgon, då med femmor och sexor. Körde direkt från praktiken till biblioteket inne i stan. Fick lämnat en del böcker, för att sedan låna ännu fler nya. Dags att ta tag i det förbaskade delprov ett. Ångest. 


Väl hemma gjorde jag allt för att inte somna. Började med maten direkt eftersom jag var vrålhungrig. Den höll jag förresten på att bränna i sönder helt. Med mat i magen fick jag ny energi så bestämde mig för att tvätta. Satte igång två maskiner sen tänkte jag inte mer på det. Fick pluggat, kollat på big bang (gotta love Sheldon), ätit alldeles för mycket glass, pysslat och förberett inför morgondagen. När det var dags att ladda nya maskiner möttes jag av mörker i tvättstugan och det gick icke att tända. Alla maskiner var döda. Jag ringde såklart till min käre far som alltid vet vad man ska göra i sådana lägen. När jag väl hittade proppskåpet så visade det sig att jordfelsbrytaren hade utlösts. Jag provade att slå på den igen men inget hände. Mest troligt har någon av maskinerna gått i sönder. Nåja, jag ringde hyresföreningens journummer och sa vad som hänt och dem fick tag på en elektriker men han kunde inte komma förrän imorgon. Jag har ju ingen möjlighet att tvätta direkt på morgonen imorgon så jag var tvungen att vrida ur alla dygnsura kläder, eftersom de inte hade hunnit bli centrifugerade, och lägga tillbaka i min kasse. Nu står dem i duschen och väntar på en ny omgång i maskinen. Hoppas dem har hunnit få rätt på det lagom till imorgon kväll! 


Apropå imorgon kväll, min älskling kommer hit! Som jag längtar! Det känns som att det var evigheter sedan vi sågs. Vi har bestämt att det blir en helg med massa mys, promenad i snön och bra filmer! Jag har bestämt mig för att vara ledig och inte plugga alls. Jag tror nämligen att jag behöver det. Får helt enkelt bli nya tag på måndag! 


Nej, nu är det läggdags om jag ska orka med morgondagen! Natti natt!

Av JOSEFIN - 6 december 2012 22:44

Av JOSEFIN - 4 december 2012 05:26

Första dagen på praktiken igår och den hade ju kunnat börja bättre. I och med att snön vräkte ner i söndags så vågade jag inte köra upp till Kristianstad då utan fick göra det igår morse istället. Detta ledde till att jag kom två timmar för sent. Nåja, min handledare verkade inte bry sig. Dock är hon rätt svår att läsa av, vet inte riktigt var jag har henne. Hon är i alla fall trevlig! Var inte hemma förrän halv fyra sen var jag helt slut. Jag orkade inte ens laga middag, suck.

Idag väntar en till lång dag. Ska även ha min första lektion, fick en halvtimme till förfogande. Kan ju tycka att det är en aning för lite men får ju ta det jag kan få och göra det bästa utav det. Dock hinner jag ju inte med allt jag skulle vilja.. Fyra dagar kvar av "min" vecka sen ska min klasskompis ha nästa och då ska jag bara observera! Det känns faktiskt helt okej. Dagarna blir rätt segå bara men smällar man får ta.

Om en vecka är det dags för London och sen är det jullov så ska nog kunna uthärda !

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards