Alla inlägg under november 2012

Av JOSEFIN - 22 november 2012 07:57

Tji fick jag för att jag somnade på soffan vid åtta igår kväll, vaknade fem i morse och var i och för sig pigg men nu vete tusan vad jag ska göra fram till skolan börjar. Jag har hunnit packa, plocka undan, äta frukost, duschat, gjort mig i ordning och hunnit med en powernap! Effektiv morgon! Funderar på att sticka till affären och köpa lite frukt och sen bege mig till skolan. Kan lika bra sitta där och uggla som här hemma! Spännande och se hur pigg jaha är sen när jag ska köra hemåt..

Have a good one!

Av JOSEFIN - 21 november 2012 06:04

Av JOSEFIN - 21 november 2012 05:58

Kära vänner, ni är medvetna om att det bara är en vecka kvar av november! Ofattbart! Jag har tre skoldagar kvar sen är det praktik i två veckor och efter det ett efterlängtat jullov! Totalt sju skoldagar kvar på denna terminen, galet. Hur snabbt har inte detta gått liksom?!

Nästa vecka tänker jag säga upp min lägenhet här i Kristianstad. Jag trivs inte här och mår bara dåligt av att vara så långt ifrån min familj och min pojkvän. Så nu har jag äntligen bestämt mig! Tror att det är värt att pendla så länge jag mår bra och känner mig lycklig i övrigt. Förhoppningsvis har vi inte alltför mycket i skolan heller!

På tisdag när jag kommer tillbaka till min lya ska jag ta fram min julstjärna! Älskar det stämningsfulla ljus som kommer från den. Ska även köpa nejlikor och apelsiner så jag får in lite juldoft här också!

Nu är det ganska exakt en månad kvar tills jag och mitt hjärta åker till London! Längtar något.fruktansvärt båda två! Det ska bli så skönt att komma bort och mega mys att få kvalitetstid med min kärlek. Han var och fixade pass i förra veckan, är så nyfiken på att se det! Haha!

Två timmar tills klockan ringer så ska försöka sova lite till! Natt natt!

Av JOSEFIN - 14 november 2012 01:59

Av JOSEFIN - 14 november 2012 01:58

Back again. Jag vet att jag tjatar mycket om att tiden går fort, men detta är ju helt sinnes. Onsdag imorgon, snart helg igen, praktik om två veckor, London om fyra sen är det jullov! Vad händer?! Jag har så mycket att göra men så lite tid att göra det på så det funkar inte. Idag är faktiskt första gången på länge som jag börjar känna mig stressad, vilket inte är bra. Jag måste lära mig att inte stirra upp mig för minsta lilla, dock lättare sagt än gjort.

Nä, nu måste jag sluta innan jag somnar med luren i handen. Gnatt!

Av JOSEFIN - 11 november 2012 02:52

Oh my god vilken helg jag har haft! Jag har ärligt talat inte lyft ett finger, vet ni hur skönt det har varit?! Känner mig dock en smula förslappad. Det måste bli nya tag nästa vecka! Har bestämt mig för att sluta äta godis, på obestämd tid. Har gjort det förr så ska klara det igen! Jag mår verkligen inte bra av allt socker..

Jag fick mail från Bokus igår, så nu är förhandsbokningen av Femtio nyanser av frihet beställd! Mommy porn som serien så fint kallas, haha! Nåja, så länge böckerna är bra så!

Fick ett ryck tidigare ikväll! Helt plötsligt fick jag en farlig massa idéer till projektet som vi ska genomföra under vår praktik. Det vara bara att hoppa upp ur sängen och sätta sig och skriva, gäller att passa på. Hjärnan har vilat ett tag men nu verkar den vara igång igen. Ska bara bolla idéerna med mina underbara klasskompisar också sen är jag good to go!

Dags att sova så man är något sånär människa imorgon! Natti natt!

Av JOSEFIN - 8 november 2012 03:59

Fan, jag kommer på massa roliga saker att skriva! Är som mest kreativ på natten, ganska jobbigt faktiskt.

Vet ni, när jag har problem med att komma till ro vänder jag mig så att jag ligger som Pippi, med ett undantag, jag tar kuddarna med mig! Så nu ligger jag med huvudet i benänden. Vet inte varför, men ibland funkar det. Jag måste även vända på kuddarna och täcket hela tiden så att dem är kalla. Antar att det har blivit en fixidé. Men ni måste hålla med om att det är så mycket skönare när det är svalt?!

Nä, nu ska jag ge det ett sista försök. Tre timmar tills det är dags att gå upp, gaaah.

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< November 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards